Wijkmozaïek in Zuilen 2017

 
Onze voorstellingen in december 2017 waren een echte ontdekkingsreis. Dank aan alle kinderen voor hun enorme inzet. We hebben genoten van deze prachtige voorstellingen. Hierbij een link naar de filmregistratie van de voorstellingen : https://youtu.be/WTdzqi9RmaA.

 

 

De wijk Zuilen in Utrecht is divers, de bewoners kleurrijk en de talenten veelzijdig. Dat vieren we binnen het project: ‘Wijkmozaïek in Zuilen; een culturele ontdekkingsreis in twee delen.’ Kunstkasteel Zuilen gaat samen met Sushma's Dance Factory, Verzet de Zinnen, Wunderle, de deelnemende kinderen, crew en publiek een grote culturele ontdekkingsreis ondernemen. We gaan op zoek naar de culturele wortels van Zuilen: verhalen van (voor)ouders van kinderen uit de wijk. Op basis van deze verhalen zullen er muziekstukken worden gecomponeerd en/of gearrangeerd. De muziek inspireert vervolgens de andere elementen van de voorstelling zoals dans, kostuums en beeldende kunst. Ga je met ons mee op reis?

De reis start begin 2017. Op 7 juni maken we een tussenstop met een voorstelling in de wijk. Het publiek loopt daarbij langs verschillende locaties in de wijk waar korte optredens zijn en wordt hierbij rondgeleid door verhalenvertellers. De reis vervolgt na de zomervakantie en de eindbestemming is een spectaculaire voorstelling in december 2017.

Volg Wijkmozaïek in Zuilen op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Ben je tussen de 7 en 15 jaar en lijkt het je leuk om mee te doen aan Wijkmozaïek in Zuilen?

  • Verhalenvertellers - Neem contact op met Menno als het je leuk lijkt om toneel te spelen en mooie verhalen te vertellen: info@verzetdezinnen.nl 
  • Ontwerpteam - Maak samen met Verena de mooiste decors en kostuums. Voor meer informatie: verena@wunderle.nl
  • Muziek - Wil je meespelen in een van de muziekensembles? Stuur dan een bericht aan info@kunstkasteelzuilen.nl
  • Dans - Dans je graag? Neem op maandag dansles bij Melina van Suhsma’s Dance Factory. Meer informatie via info@s-df.nl

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger betrokken te zijn? Neem dan contact op met Nadine via nadine@kibo-cp.nl voor meer informatie.

 

Het bestuur                              info@kunstkasteelzuilen.nl                    © 2011 Stichting Kunstkasteel Zuilen