Docenten Muziek in de Wijk

Hieronder staan de docenten genoemd waarmee het Kunstkasteel Zuileen samenwerkt voor het project Muziek in de Wijk. 

 

Winde Reijnders

Celloles

 

Ellen van Vliet

Piano en accordeon-les

 

Kitty Looten

Klarinetles, saxofoonles

Kitty speelt zowel alt-, sopraan- als tenorsaxofoon, fluit en klarinet. Ze speelt in een aantal vaste bands en is daarnaast ook actief als freelancer in gelegenheidsformaties. In 2006 sloot Kitty haar studie Saxofoon Lichte Muziek met succes af aan het conservatorium van Utrecht met een spetterend eindexamenconcert in het Huis aan de Werf. Kitty geeft klarinet- en saxofoonles.

www.kittylooten.nl

Esther Damsma-In 't Groen

Vioolles

Esther Damsma – in 't Groen deed naast haar studie viool, die zij cum laude afsloot, ook een universitaire studie psychologie. De raakvlakken tussen deze twee vakgebieden hebben haar bijzondere interesse. Hierover publiceert zij regelmatig in de Arco, het vakblad van de Nederlandse afdeling van de European String Teachers Association. In haar Praktijk voor Viool en PodiumPsychologie breng zij haar vakgebieden samen. Als violiste zich altijd bewust van het effect dat je kunt hebben op de toehoorder, als viooldocente altijd bewust van de ontwikkelingspsychologie van het kind, als psychologe geïnspireerd door de muziek.

www.vioollesinzuilen.nl

Rob den Tuinder

Basgitaar- en Percussieles

Rob speelt zowel elektrische basgitaar als contrabas, en studeerde aan het Conservatorium van Rotterdam. Zijn vaste band The Royal Engineers was al te bewonderen bij De Wereld Draait Door. Daarnaast houdt Rob zich regelmatig bezig met sessie- en gelegenheidsformaties, geeft hij met veel plezier les aan de Nederlandse Popacademie en natuurlijk bij Muziek in de Wijk!

Simon Pugsley

Trombone- en Trompetles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bestuur                              info@kunstkasteelzuilen.nl                    © 2011 Stichting Kunstkasteel Zuilen