Nieuwsoverzicht

Muziek in de Wijk 2018-2019

Kunstkasteel Zuilen vindt het belangrijk dat kinderen muziek maken; dat kinderen elkaar tijdens de ensemblelessen (beter) leren kennen. Door samen te spelen in een ensemble leren kinderen met elkaar rekening te houden. Uw kind leert er dus niet alleen een instrument bespelen, maar leert er ook vaardigheden die in het latere leven van pas komen. Wij gunnen ieder kind te genieten van deze ervaring.

Bericht uit 2014 : Muziek in de Wijk

Muziek in de wijk treedt zondag om 15.15 uur op bij Zuilens Volksfeest. We hebben er veel zin in, kijk: https://www.youtube.com/watch?v=Wkjk99TdcOY

Donaties bij afscheid burgemeester Wolfsen

Het Kunstkasteel Zuilen wil iedereen die een donatie heeft gedaan t.b.v. het afscheid voor burgemeester Wolfsen voor 'Muziek in de Wijk' hartelijk bedanken.

Muziek in de wijk gefilmd door U in de wijk

U in de wijk filmde het slotconcert in juni. Klik hier voor het filmpje.

Muziek in de wijk treedt op bij het ZON-festival

Zondag 9 september 2012 traden de kinderen van Muziek in de wijk op tijdens het ZON-festival.

Voorstelling Muziek in de Wijk en het Zuilens Fanfare Corps

Stichting Kunstkasteel Zuilen heeft het plan in 2018 opnieuw een samenwerking in de wijk Zuilen aan te gaan. Dit keer met het Zuilens Fanfare Corps, het Museum van Zuilen en Slot Zuylen. De laatste twee samenwerkingspartners zullen bijdragen aan de cultuurhistorische onderbouwing van het project en deze bewaken. Met deze productie wordt de geschiedenis van Zuilen vanaf het eerste begin in 700 tot heden door muziek en woord verteld. De geschiedenis zal verteld worden als een verbindend lint tussen muziekstukken uit de verschillende periodes van het bestaan van Zuilen.

Concert Muziek in de wijk, een groot succes!

Vorstelijk Complex, zondag 24 juni 2012. De kinderen van Muziek in de wijk, hun muziekdocenten en het Zuilense fanfare corps gaven een geweldig concert. Klik hier voor de foto's. Voor een filmpje, klik hier.

Wijkconcert zondag 24 juni 2012 in het Vorstelijk Complex

Op zondag 24 juni 2012 vindt er een spectaculair wijkconcert in het Vorstelijk Complex plaats. De kinderen en docenten van Muziek in de wijk en het Zuilense fanfare corps treden op. 

Muziek in de wijk uit Zuilen speelt voor Koninklijk paar en hun dochters

Op woensdag 6 juni 2012 hebben de kinderen van Muziek in de wijk, samen met ruim 3000 andere kinderen, gespeeld op het Kinderen Maken Muziek Eindconcert. Het concert vond plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam in aanwezigheid van Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en hun dochters. De Prinses lanceerde het programma Kinderen Maken Muziek op haar 40e verjaardag, vorig jaar mei. Zij sprak toen de wens uit alle deelnemende kinderen een keer samen te horen musiceren. Tijdens het grote eindconcert kwam haar wens uit. Klik hier voor het fotoalbum.

 

.     

Pagina's

Abonneren op Nieuwsoverzicht

Het bestuur                              info@kunstkasteelzuilen.nl                    © 2011 Stichting Kunstkasteel Zuilen